Як скинути до заводських налаштувань точку доступу UniFi

Якщо ви хочете використовувати вже налаштовану точку доступу UniFi для налаштування нового контролера або просто відв’язати її від поточного контролера, скиньте її до заводських налаштувань.

Щоб скинути точку доступу UniFi до заводських налаштувань:

  1. Увійдіть до веб-інтерфейсу контролера точки доступу UniFi.
  2. У веб-інтерфейсі контролера відкрийте вкладку Devices та натисніть на точку доступу, яку хочете скинути до заводських налаштувань.
  3. Натисніть на ⚙️ та відкрийте розділ Manage Device.
  4. Знайдіть блок Forget this device та натисніть Forget.
  5. Натисніть Remove.
  6. Точка доступу зникне з веб-інтерфейсу контролера.

Протягом кількох хвилин точка доступу перезавантажиться та отримає заводські налаштування. Тепер її можна налаштувати разом із новим контролером або заново прив’язати до поточного.

☝️ Якщо у вас немає доступу до веб-інтерфейсу контролера і ви хочете скинути UniFi до заводських налаштувань, утримуйте кнопку Скинути на корпусі включеної точки доступу протягом 10 секунд.