Редагування користувача

Для цього натисніть кнопку Користувачі

На екрані з’явиться наступне вікно:

Натисніть правою клавішею на необхідній позиції.
На екрані з’явиться наступне вікно:

Тут також можна видалитиабо додати користувача.

Зверніть увагу! Заборонено видаляти адміністратора і всіх користувачів.
Якщо видалити всіх користувачів і адміністратора, Ви не зможете увійти в програму.

Далі натисніть редагувати
На екрані з’явиться наступне вікно:

Після введення редагованої інформації, натисніть ОК. Інформація буде відредагована і збережена.